سفارش تبلیغ
صبا ویژن

مرکزیت مسئله فلسطین یا بعد فلسفی – تمدنی آزادسازی فلسطین

مرکزيت مسئله فلسطين  يا بعد فلسفي – تمدني آزادسازي فلسطين

 

 

اگر طرح صيهونيستي همان غرب گسترش يافته باشد با تمامي ابعاد فلسفي ، مادي ، تمدني ، سياسي پراگماتيکي اش ، که مبني بر بهره  سالاري ، لذت سالاري ، سلطه سالاري و اقتصاد سالاري  و زدودن هر عنصر بيگانه چون مردم و مذهب و ارزشهاي انساني والا از سازماندهي جامعه باشد ، جز در مواردي [که] منافع سلطه طلبي و سودجويي آن را اقتضا کند ، نه به خاطر آنکه خود حق و اصيل و اصولي است ...

و اگر اين طرح صيهونيستي غربي ، طرحي جهاني براي تبديل بشريت به گله اي باشد که زير نظر پيروان هيکل (سليمان) اداره شد و آنها در پشت ميزهاي آنچناني ، در بانکهاي بين المللي و شرکت هاي چند مليتي و سازمانهاي غول تبليغاتي و مراکز مطالعاتي و ستادهاي جنگ و سرويسهاي امنيتي به اداه امور بپرازند در حاليکه هيچ غمي جز ارضاي هوسهاي افسار گسيخته خود ندارند و هيچگونه ضابطه يا محدوديت ديني ، اخلاقي ، ملي ، خانوداگي و يا قبيله اي را به رسميت نمي شناسند ! ...

اگر اين طرح صيهونيستي بدين سان باشد و غرب بدينوسيله خنجر زهر آلود خود را در قلب امت ما فرود برده باشد و به شکاف اندازي و ويران سازي و سرکوب آن بپردازند ، و اگر طرح اسلامي نقطه مقابل ، و تنها راه نجات بشري از سيطره سامري ها ، پرستندگان گوساله طلايي باشد ، در اين صورت طرح آزاد سازي فلسطين از غده سرطاني يهودي ، بويژه در روند حرکت رهايي بخش جهاني اهميت فوق العاده اي به خود مي گيرد . زيرا اين مهم ، بصورت طرحي فراگير در مي آيد  براي آزاد سازي بشريت اسير و درمانده زير يوغ اين پيمان تبهکارانه آمريکايي – صيهونيستي با ماديت و تجاوزگري و ساير ابعاد فلسفي ، اخلاقي ، اقتصادي و ديني اش که با هر آنچه انساني است دشمن مي باشد .

بنابراين ، مسئله تنها آزادسازي يک محدوده جغرافيايي از دست اشغالگر بيگانه و يا قضيه صلح و جنگ نيست ، بلکه مصيبت هولناکتر و مسئوليت سنگينتر ، مسئله ضربه زدن به دشمن در بعد گسترش يافته اش و در کانون جديدش «فلسطين» در وسط جهان و در قلب امت ما و در باورترين و پر ارزش ترين جايگاه معنوي و استراتژيکي جهاني .

غرب با مفهوم تمدني اش ، مرکز ثقل خود را از اروپاي غربي به آمريکا و اروپاي شرقي منتقل کرد و اسرائيل نمايانگر طرح انتقال کانون آن به شرق است تا ويژگي ها و ميراثهاي معنوي و آرزوهاي بشري تمدني بر رستاخيز مجدد ، براي نجات دوباره تمدن واقعي را محو سازد .

 

****

برگرفته از : کتاب «مسئله فلسطين و ماهيت طرح صيهونيسم» - مقالات و سخنرانيهاي : « استاد راشد الغنوشي » (رهبر حرکت اسلامي تونس)


حمله پلیس و نیروهای امنیتی مصر به کاروان حامل موادغذایی برای مرد

حمله پلیس و نیروهای امنیتی مصر به کاروان حامل موادغذایی برای مردم غزه

یورش نیروهای امنیتی و پلیس مصر به محل استقرار اعضای کاروان بین المللی کمک های انساندوستانه به مردم غزه در بندر العریش به درگیری شدید میان اعضای کاروان و نیروهای امنیتی انجامید که در نتیجه آن بیش از 60 نفر زخمی شدند.

 

متن اصلی خبر


سال شرم آور برای رژیم صهیونیستی

سال شرم آور برای رژیم صهیونیستی

روزنامه صهیونیستی هاآرتص با اشاره به فرا رسیدن سالروز جنگ غزه نوشت، سال گذشته شرم آورترین سال برای اسرائیل بود.
به گزارش واحد مرکزی خبر، هاآرتص در تحلیلی با اشاره به فرا رسیدن سالروز عملیات سرب گداخته و حمله رژیم صهیونیستی به غزه نوشت، امروزه اسرائیلی بودن بیش از گذشته شرم آور است زیرا در محاسبات نهایی جنگ که البته نمی توان آن را جنگ نامید بلکه باید آن را یک حمله وحشیانه خواند جایگاه بین المللی اسرائیل متحمل ضربه شدیدی شد.این روزنامه افزود، حتی کسانی که امروز این حمله را ضروری و درست تلقی می کنند، کسانی که معتقدند تنها با این حمله می شد از حملات موشک های قسام جلوگیری کرد نیز نمی توانند بهای سیاسی و اخلاقی که اسرائیل به خاطر این خشونت پرداخته است را نادیده بگیرند.
نویسنده این مقاله تصریح کرد، تصویر اسرائیل البته نه از دید شهروندان اسرائیلی بلکه از دید مردم جهان بسیار زشت تر از سال گذشته است.
وی افزود، امروزه اسرائیلی ها از اسرائیلی بودن خود شرم می کنند چرا که جهانیان صحنه های جنگ را دیده اند، صحنه های کشته شدگان و مجروحین را که در یک منطقه محصور شده که تنها با شهر پر رونق تل آویو یک ساعت فاصله دارد در پناهگاه ها هم در امان نبودند و بر اثر بمباران جنگنده ها و توپخانه های اسرائیل کشته شدند.
این نویسنده اسرائیلی نوشت، دنیا مدارس، بیمارستان ها و کارخانه هایی را دیده است که با بی رحمی بمباران و منفجر می شدند. جهان کودکان سوخته و دودهای سفید بمب های فسفری را دیده است که مراکز مسکونی ر ا دربرگرفته بود.
هاآرتص نوشت جهانیان بهانه ها و دروغ های تبلیغی اسرائیل را نپذیرفتند و حاضر نشدند رنج ها و مشکلات شهر سدروت را با غزه مقایسه کنند. آنها نپذیرفتند که اسرائیل ابرهای قارچ مانند بمب های فسفری را برای دفاع از خود بکار برده است و اینکه کشتار ده ها پلیس در یک محل رژه قانونی بوده است، و اینکه هشدارهای تلفنی به مردم برای ترک خانه های خود، اسرائیل را از مسئولیت جنایاتی که برای بمباران خانه های آنها صورت می گرفت، تبرئه کند.
در ادامه این گزارش آمده است... جهان دیده است که جالوت اسرائیل با بیرحمی داوود فلسطینیان را نشانه گرفت. جهان برابری در کشتار را نظاره گر بود: یک اسرائیلی در برابر صد فلسطینی و جهان دکترین مخوف نیروهای دفاعی اسرائیل را می دانست که براساس آن برای جلوگیری از تلفات، هر کاری را ممکن می دانستند. جهان می دانست که این بار قرار است دموکراسی در جایی برقرار شود که فاقد حق تعیین سرنوشت خود است، مناطقی که ساکنان آن فاقد حقوق اولیه بشری هستند و آوارگان و فرزندان آنها در محاصره به سر می برند.
به همین علت جهان با جدیت قابل توجیهی با ما برخوردکرد و حاضر نشد در مقابل ما سکوت کند و ما را ببخشد.
جهان نظاره گر این بود که با وجود حوادثی که به وقوع پیوست، اسرائیل با بی تفاوتی با این مسئله برخورد کرد. شهرهایی که در آن هیچ اعتراضی به وقوع نپیوست و کافه های تل آویو مملو از افرادی بود که به خوشگذرانی مشغول بودند. حتی خانواده های اسرائیلی هنگام بازدید از ارتفاعات اطراف غزه، محل های اصابت بمب را به کودکانشان نشان می دادند. بعدها جهان شاهد این بود که اسرائیل حتی حاضر نبود درباره آنچه انجام داده بود تحقیق و بررسی کند و انتقادکنندگان را نیز به باد حمله می گرفت.
جهان به زودی فراموش کرد که یک سال بعد، چهار و نیم میلیارد دلاری که برای بازسازی غزه جمع آوری شد، در زیرزمین های بانک های غزه راکد ماند چون اسرائیل با بازکردن گذرگاه های غزه برای تامین مصالح مورد نیاز مخالفت می کند و غزه را با خرابه هایش به سرنوشت خود سپرده است.
این روزنامه صهیونیستی افزود: غزه زخم های خود را فراموش نکرده است، نمی تواند آن را فراموش کند. بیش از 355 هزار نفر خانه های خود را از دست دادند، 1300 خانواده داغ دیده و هزاران نفر مجروح و معلول که از ترس و نگرانی ناتوان شده اند در غزه به سر می برند.
در اولین سالگرد حمله به غزه و در مقابل چنین وضعیت اخلاقی و سیاسی نامطلوب، اسرائیلی ها حداقل باید از خود سأال کنند آیا جنگ غزه این ارزش را داشت؟

 

منبع : کیهان  سه شنبه 8 دی 1388- شماره 19545
 

 


سیدحسن نصرالله : ما شاگردان امام حسین(ع) هستیم از تهدیدهای اسرائ

در سخنرانی روز عاشورا
سیدحسن نصرالله : ما شاگردان امام حسین(ع) هستیم از تهدیدهای اسرائیل هراسی نداریم

دبیرکل حزب الله لبنان تاکید کرد، ما شاگردان مکتب امام حسین(ع) هستیم و هیچ ترس و وحشتی از تهدید صهیونیست ها نداریم.
به گزارش خبرگزاری مهر، سیدحسن نصرالله در سخنانی به مناسبت عاشورای حسینی با تاکید بر ادامه راه سیدالشهدا به عنوان راه نجات و عزت و سربلندی اظهار داشت، ما به تأسی و تبعیت از مولا و مقتدایمان حضرت اباعبدالله حسین(ع) که در برابر ظلم و بیدادگری سازش نکرد هرگز از راه عزت و شرافت که همان راه حسین است عقب نشینی نخواهیم کرد.
دبیرکل حزب الله لبنان با بیان اینکه تهدیدهای رژیم صهیونیستی نوعی جنگ روانی است تاکید کرد: اسرائیل بیشتر از آنچه عمل کند فقط حرف می زند زیرا قادر به انجام هیچ کاری نیست.
وی افزود: تهدیدهای اسرائیل تنها سبب پافشاری بیشتر ما به دفاع از وطن و امت خواهد شد.
سیدحسن نصرالله گفت، هرچند بعید می دانم رژیم صهیونیستی جنگ دیگری علیه لبنان به راه اندازد اما ما برای مقابله با هر گونه تجاوزگری این رژیم کاملاً آماده ایم.
وی اضافه کرد، اسرائیل دشمن جنایتکار و غاصب سرزمین فلسطین است و هیچ حد و مرزی برای جنایاتش نمی شناسد.
وی گفت: ما باید جنایات دشمن در راندن فلسطینی ها از سرزمینشان و ادامه اسارت هزاران فلسطینی در زندانهایش و همچنین تخریب منازل و کارخانه های فلسطینی ها را در کنار جنایاتی که در غزه مرتکب می شوند و تهدیدهای مستمر بر ضد منطقه به جنگ افروزی بیشتر چه بر ضد ایران یا سوریه، یادآوری کنیم.
سیدحسن نصرالله به امت اسلام هشدار داد مبادا به کسانی که با اظهارات ناامیدکننده خود می خواهند جای دشمن جنایتکار را با برادر و دوستی که از مسائل امت اسلام به عناوین مختلف حمایت می کند، اعتنا کنند.
دبیرکل حزب الله بار دیگر خواستار پایان یافتن محاصره ظالمانه نوار غزه شد و با انتقاد از کشورهای عربی و اسلامی که فقط نظاره گر اوضاع دشوار و رنج مردم این منطقه هستند، گفت: یک سال پیش به مصر یک کلمه حق گفتیم که ما را مورد سرزنش و انتقاد قرار دادند، اما امروز حرف از دیوار فولادی و آب انداختن در تونل ها است تا شریان مقاومت را از بین ببرند.
سیدحسن نصرالله از مصر خواست با برچیدن دیوار فولادی به محاصره غزه پایان دهد، زیرا در غیر این صورت، تمام آزادگان امت اسلامی و جهان این کشور را محکوم خواهند کرد.
وی در بخش دیگری از سخنانش تاکید کرد: آنچه حال و آینده امت اسلام را تهدید می کند، طرح استکباری است که دولت های آمریکایی یکی پس از دیگری، آن را به پیش می برند.
نصرالله جنایات دولت آمریکا به ویژه در عراق و افغانستان و مشارکت در جنایات رژیم صهیونیستی در لبنان و فلسطین را محکوم کرد و از امت اسلام خواست حقیقت این دشمن را درک کنند.
سیدحسن نصرالله با تبریک به مسیحیان به مناسبت میلاد حضرت مسیح(ع)، آنها را به بررسی آرام گزینه های فعلی و آینده به دور از هیاهوهای رسانه ای و بررسی نتایج عواقب ناگوار دل بستن برخی افراد و گروه ها به رژیم صهیونیستی دعوت کرد.
وی همچنین از مسیحیان خواست با بررسی دقیق تغییرات بین المللی درباره تکیه کردن برخی گروه ها بر دولت آمریکا بازنگری کنند. سیدحسن نصرالله گفت: مصلحت مسیحی ها، لبنان است و نباید با غیرلبنانی ها همکاری کنند، به نفع مسیحیان است که به بهانه ترس تصنعی و دائمی از چیزی که فقط توهم است، با لبنانی ها خصومت ورزی نکنند.
دبیرکل حزب الله، به مسلمانان لبنان درباره طرح هایی که هدف از آن فتنه افکنی در لبنان است و تلاش برخی برای برگرداندن اوضاع به گذشته هشدار داد.
وی بار دیگر در روز عاشورای حسینی، بر ضرورت وحدت ملی و آزادی امام موسی صدر، امام مقاومت و مستضعفان تاکید کرد.

منبع : کیهان  سه شنبه 8 دی 1388- شماره 19545
 

 


تظاهرات در 110 کشور جهان برای اعلام همبستگی با مردم غزه

تظاهرات در 110 کشور جهان برای اعلام همبستگی با مردم غزه

رئیس جنبش جهانی مبارزه با جهانی سازی از برنامه های متنوع این جنبش در 110 کشور جهان در همبستگی با مردم غزه خبر داد.
به گزارش خبرگزاری قدس، این برنامه ها شامل برپایی تظاهرات گسترده در شهرهای اروپایی، آسیایی، آفریقایی، آمریکایی و اقیانوسیه در برابر دفاتر سازمان ملل و سفارتخانه های رژیم صهیونیستی است.
«فادی ماضی» رئیس این جنبش گفت، تاکنون در شهرهای اسلامبول، لندن، پاریس، بروکسل، برن و بارسلون تظاهراتی در همین چارچوب برگزار شده است و برنامه های گسترده ای به مدت یک هفته در بیش از 110 کشور جهان تدارک دیده شده است.
وی افزود، مهمترین این برنامه ها تحصن در برابر سفارت رژیم صهیونیستی است. ماضی تصریح کرد، برنامه های این جنبش همزمان با سالروز شروع جنگ 22 روزه آغاز خواهد شد و همزمان با پایان این جنگ یعنی به مدت 22 روز پایان می یابد.
رئیس جنبش جهانی مبارزه با جهانی سازی همچنین گفت، هدف از برگزاری این برنامه ها رساندن صدای مظلومیت فلسطینی ها به گوش افکار عمومی جهان و افشای هرچه بیشتر جنایات اسرائیل است.
گفتنی است همزمان با سالروز آغاز جنگ 22 روزه تظاهرات گسترده ای در شهرهای لندن، پاریس، نیویورک، برن، بروکسل و اسلامبول برگزار شده است.
در حالی که تمامی شهروندان اروپایی به دلیل ایام تعطیلات سال نو در مسافرت به سر می برند برگزاری چنین تظاهراتی در نوع خود بی سابقه بوده است.
به همین دلیل رسانه های غربی با توجه به ایام تعطیلات این تظاهرات را بی نظیر دانستند.
تظاهرکنندگان پلاکاردهایی در دست داشتند که جنایات رژیم صهیونیستی را محکوم کردند و در این دست نوشته ها پادشاه عربستان، مصر و رئیس تشکیلات خودگردان را شریک در جنایات رژیم صهیونیستی عنوان کردند.

 

منبع : کیهان  سه شنبه 8 دی 1388- شماره 19545
 

 


طی سخنانی در سالگرد جنگ 22 روزه

طی سخنانی در سالگرد جنگ 22 روزه
هنیه : برای تأمین حقوق مردم فلسطین کوتاه نمی آییم

نخست وزیر دولت مردمی فلسطین با تأکید بر گزینه مقاومت در برابر دشمن صهیونیستی خاطرنشان کرد در برابر حقوق حقه فلسطینیان کوتاه نمی آییم.
به گزارش واحد مرکزی خبر به نقل از شبکه تلویزیونی الجزیره، اسماعیل هنیه در مراسم سالگرد حمله ددمنشانه رژیم صهیونیستی به نوار غزه گفت، سالگرد حمله به غزه با روز عاشورا همزمان شده که نماد پیروزی و درد است.
وی افزود، دشمن می خواست با حمله غافلگیر کننده و خونین ضربه ای به ملت غزه و مقاومت بزند ولی ایمان به خدا قوی تر از این جنگنده ها بود.
هنیه تصریح کرد، دشمن 22 روز با تمامی تسلیحات هوایی، زمینی و دریایی شدیدترین جنایات انسانی و کشتار جمعی را مرتکب شد ولی غزه صبر کرد و قهرمان شد.
نخست وزیر دولت منتخب فلسطین گفت، این جنایات سراسر جهان را به حرکت واداشت و جنایات اسرائیل را محکوم کرده و خواستار لغو محاصره غزه و بازگشایی گذرگاه ها شدند.
اسماعیل هنیه همچنین تأکید کرد، غزه با مقاومت افسانه ای و برتری ایمانی به پیروزی رسید و دشمن اگرچه توانست کشتار و ویرانی انجام دهد ولی شکست خورد و اکنون به سوی پیروزی های بزرگتر نظیر پیروزی آزادی قدس، مسجدالاقصی، اراضی فلسطینی و بازگشت آوارگان فلسطینی در حرکت هستیم و ما هرگز تا زمانی که آخرین شهرک نشین از اراضی ما خارج نشود کوتاه نخواهیم آمد.
وی افزود، جنگ جدید دیگری رخ نخواهد داد ولی اگر اشغالگران جنگ دیگری به راه اندازند حماقت و شکستی جدید برای آنان رقم خواهد خورد. بنابراین سران اشغالگر نباید در دام ماجراجویی جدید بیفتند چرا که غزه گورستان متجاوزان است و تاریخ آن را اثبات می کند.
هنیه گفت از کشور مصر نیز می خواهم اجازه دهد کمک های امدادرسانی اروپا وارد غزه شده تا از شدت آلام مردم غزه کاسته شود.
و از بان کی مون نیز می خواهم فقط به محکوم کردن محاصره نوار غزه بسنده نکند و اعتماد ملت فلسطین به سازمان ملل روز به روز کاسته شود چرا که نتوانسته عدالت را در حق ملت فلسطین اجرا کند.
وی در ادامه تأکید کرد: باید گزارش قاضی گلدستون و عدالت در قبال مجرمان اجرا شود. نباید سران اشغالگر از محاکمه قانونی و بین المللی مستثنی شده و باید تحت پیگرد عدالت انسانی قرارگیرند. به نام ملت فلسطین از شما به عنوان دبیر کل سازمان ملل می خواهم از کمیته چهارجانبه بین المللی که جرج بوش پسر برای محاصره ملت فلسطین تأسیس کرده بود خارج شوید.
این عضویت شایسته سازمان ملل نیست.
هنیه تصریح کرد از رئیس جمهور مصر می خواهم گذرگاه زمینی رفح را بازگشایی کرده و ساخت دیوار فولادی که محاصره مردم غزه را تشدید می کند متوقف کند.
مشکل اصلی محاصره نوار غزه بر عهده اشغالگران است ولی از برادران عرب خود به ویژه مصر می خواهیم به مسئولیت های خود در قبال شهروندان غزه عمل کنند. روابط ما با مصر راهبردی است. در راستای آشتی ملی نیز به گفت وگو با جنبش فتح ایمان داریم و چاره ای جز آشتی و وفاق و مشارکت سیاسی نیست. ولی می خواهیم با برادران فتح اصول عادلانه ای برای ایجاد آشتی ایجاد کنیم تا حقوق ملت و مقاومت را تضمین کرده تا بتوانند در برابر اشغالگری و یهودی سازی قدس بایستند.
جنبش حماس نیز در اولین سالگرد جنگ غزه با انتشار بیانیه ای تأکید کرد که این جنگ یک پیروزی استراتژیک برای مقاومت بود.
در بیانیه حماس آمده است مقاومت حق طبیعی ماست و اهرم های فشار مانند بازداشت و کشتار و محاصره باعث ترس و هراس ما نخواهد شد و حتی اگر هزاران دیوار فولادی نیز در مقابل ما احداث شود اراده ما سخت تر از فولاد است و ملت ما جز در مقابل خدا سر تسلیم فرود نخواهد آورد.
هزاران فلسطینی نیز با شرکت در مراسم سالگرد جنگ غزه تأکید کردند که دست از مقاومت برنمی دارند و با خون و آتش پاسخ جنایت های رژیم صهیونیستی را خواهند داد.
«عمروموسی» دبیر کل اتحادیه عرب نیز در سالروز آغاز جنگ 22 روزه رژیم صهیونیستی علیه نوار غزه خواستار پیگرد و مجازات جنایتکاران جنگی صهیونیست به سبب ارتکاب جنایات وحشیانه شد.
«بان کی مون» دبیر کل سازمان ملل متحد نیز در سالروز جنگ غزه از رژیم صهیونیستی خواست به محاصره همه جانبه مردم این منطقه خاتمه دهد.
پارلمان عربی نیز با تأکید بر اینکه نمی توان غزه را از قدس جدا کرد اقدامات نژادپرستانه رژیم صهیونیستی در قدس و مسجدالاقصی و تجاوزکاری های این رژیم را محکوم کرد.
صدها تن از مردم فرانسه و مسلمانان آمریکا نیز در سالگرد حمله وحشیانه رژیم صهیونیستی به غزه در کشورهای خود راهپیمایی کردند و جنایات این رژیم را محکوم کردند. این تظاهرات و اعتراض ها در حالی صورت می گیرد که بنیامین نتانیاهو نخست وزیر رژیم صهیونیستی بار دیگر بر ادامه سیاست حمله نظامی به غزه تأکید کرد.
وی در جلسه کابینه گفت، ارتش اسرائیل در نوار غزه و کرانه باختری دست به حمله مجدد خواهد زد.
همسویی قاهره با تل آویو
فعالان بین المللی از اقدام سران مصر در جلوگیری از برگزاری تظاهراتی در همبستگی با مردم غزه در سالروز جنگ وحشیانه رژیم صهیونیستی علیه این منطقه خبر دادند.
به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روزنامه البیان، 1360 فعال صلح طلب بین المللی از 42 کشور جهان در نظر داشتند برای همبستگی با مردم غزه، از امروز تظاهراتی را در نزدیکی گذرگاه رفح آغاز کنند.
برپایه این گزارش، مقام های مصری که پیش از این برای برگزاری تظاهرات مجوز صادر کرده بودند، روز گذشته تمام این مجوزها را برای برگزاری تظاهرات همبستگی با مردم غزه لغو کرده و انجام هرگونه تظاهراتی را غیر قانونی اعلام کردند.
در همین رابطه اعضای کاروان کمک رسانی شریان زندگی -3 در اعتراض به ممانعت دولت مصر از سفر آنها به نوار غزه دست به اعتصاب عمومی غذا زدند.
سخنگوی کاروان شریان زندگی -3 از مراجع مصری خواست که با در نظر گرفتن اهداف انسان دوستانه اعضای این کاروان کمک رسانی با ساکنان غزه، زمینه ورود آن را به خاک مصر فراهم کنند.
از سوی دیگر، صدها تن از اعضای جنبش کفایه و دیگر احزاب مصر مخالف دولت حسنی مبارک در مقابل کانون وکلای مصری در قاهره علیه ساخت دیوار فولادی در مرز مصر با نوار غزه تظاهرات کردند.
جماعت اخوان المسلمین مصر نیز خواستار توقف ساخت دیوار فولادی در مرز غزه و مشارکت نکردن مصر در جنایت محاصره غزه شد.
این در حالی است که «یوسف قرضاوی» رئیس اتحادیه جهانی علمای مسلمین ساخت دیوار در مرزهای مصر و غزه را از نظر شرعی حرام دانست.
قرضاوی تأکید کرد: دیواری که مصر قصد دارد در غزه ایجاد کند همانند دیوار حائل اسرائیل است و با توجه به اینکه اسرائیل این دیوار را برای در تنگنا قرار دادن فلسطینیان احداث کرده است، مصر نیز قصد دارد دیوار دیگری ایجاد کند که نهایتاً به سود اسرائیلی ها خواهد بود.
وی از مصر خواست تا گذرگاه رفح را به روی ساکنان غزه باز کند و این اقدام را یک امر واجب شرعی و قانونی دانست.

منبع : کیهان  سه شنبه 8 دی 1388- شماره 19545
 

 


تظاهرات ضد اسرائیلی لندن و نیویورک در سالگرد یورش صهیونیست ها به

تظاهرات ضد اسرائیلی لندن و نیویورک در سالگرد یورش صهیونیست ها به غزه

مردم فلسطین و دیگر کشورهای جهان در نخستین سالروز تهاجم رژیم صهیونیستی به غزه تظاهرات گسترده ای برپا کردند.
به گزارش خبرگزاری ها، نوار غزه روز گذشته شاهد برگزاری نخستین سالروز تهاجم خونبار رژیم صهیونیستی به این منطقه بود که آثار آن همچنان در ویرانه های این جنگ به چشم می خورد.
در جریان برگزاری این مراسم آژیرها در سراسر اراضی فلسطینی ساعت یازده و بیست دقیقه به وقت محلی، هنگامی که نخستین بمب های رژیم صهیونیستی برفراز غزه فرود آمدند به صدا درآمد.
مردم فلسطین با برگزاری راهپیمایی گسترده و دادن شعارهای ضد اسرائیلی، ادامه تجاوزات رژیم صهیونیستی به اراضی فلسطینی و ادامه محاصره غزه را محکوم کردند و از جهانیان خواستند تا هر چه سریع تر در مقابل اقدامات جنایتکارانه رژیم صهیونیستی موضع محکمی اتخاذ کنند.
سخنگوی حماس نیز اعلام کرد که هدف از برگزاری این مراسم آن است که این جنگ و قتل عام بی سابقه ای که در جریان آن صورت گرفت همواره در یاد جهانیان باقی بماند.
همزمان با برگزاری تظاهرات گسترده فلسطینی ها در نوار غزه کرانه باختری هزاران فعال صلح در سراسر دنیا اعلام کردند که در شهرهای مختلف به مناسبت سالروز تجاوز رژیم صهیونیستی تظاهرات برپا خواهند کرد.
در همین رابطه سازمان های آمریکایی تظاهرات گسترده ای را در برابر هیئت دیپلماتیک اسرائیل در شهر نیویورک برگزار کردند.
در این راهپیمایی که از میدان تایمز نیویورک شروع شد تظاهرکنندگان با سردادن شعارهای ضداسرائیلی تجاوزات این رژیم اشغالگر را محکوم کردند.
ائتلاف «انسر»- که ده ها سازمان آمریکایی مخالف اشغالگری اسرائیل و جنگ عراق و افغانستان را در بر می گیرد و از سازمان های شرکت کننده در راهپیمایی است- در بیانیه ای اعلام کرد: سال گذشته در چنین روزی رژیم صهیونیستی با بودجه آمریکا حمله ویرانگرانه گسترده ای را علیه شهرها و اردوگاه های پناهندگان در نوار غزه آغاز کرد.
این بیانیه افزود: در این تجاوز بیش از 1500 فلسطینی شهید شدند که اکثر آنها زنان و کودکان بودند و هنوز هزاران نفر از جراحت های ناشی از این حملات، رنج می برند.
این ائتلاف افزود: با وجود اینکه همه دنیا جنایت اسرائیل را محکوم کرد، دولت آمریکا در صدور قطعنامه های سازمان ملل که اسرائیل را به علت جنایت های جنگی در غزه محکوم می کند، کارشکنی می کند.
در این تظاهرات علاوه بر ائتلاف «انسر»، سازمان «مسلمانان آمریکایی برای فلسطین»، «مرکز تحرکات بین المللی»، «شبکه بین المللی یهودیان مخالف صهیونیسم»، «مرکز آزادی وابسته به انجمن مسلمانان آمریکا» و غیره شرکت کردند.در لندن نیز سازمان های انگلیسی راهپیمایی مشابهی مقابل سفارت رژیم صهیونیستی در لندن در اولین سالروز تجاوز رژیم صهیونیستی به نوار غزه برپا کردند.

رژیم صهیونیستی روز یکشنبه 6 دی ماه (27 دسامبر 2008) با 30 فروند موشک هوا به زمین جنگ تمام عیاری را علیه ملت تحت محاصره غزه آغاز کرد که در جریان آن 1500 نفر شهید و بیش از 5000 نفر دیگر زخمی شدند.
از سوی دیگر، مردم فلسطین روز گذشته شهدای خود را که براثر گلوله نظامیان صهیونیست به شهادت رسیده بودند تشییع کردند و خواستار انتقام خون شهدای خود از رژیم صهیونیستی شدند.
گروه های مقاومت فلسطینی نیز اقدام رژیم صهیونیستی در به شهادت رساندن 6 فلسطینی را جنایتکارانه خوانده و اعلام کردند که پاسخ این جنایت را خواهند داد.
به گزارش خبرگزاری فارس به نقل از پایگاه خبری «الجزیره»، جنبش «جهاد اسلامی» فلسطین در غزه با صدور بیانیه ای از همه گروه های فلسطینی خواست پاسخ رژیم صهیونیستی در به شهادت رساندن 6 فلسطینی در کرانه غربی و غزه را بدهند.
جنبش جهاد اسلامی در بیانیه خود تأکید کرد: این جنایت ثابت کرد که هیچ توجیهی وجود ندارد که بخواهند مقاومت سلاح خود را بر زمین بگذارد و به صهیونیست ها و آمریکایی ها تضمین بدهد که مقاومت و انتفاضه را متوقف کند.

 

منبع : کیهان دوشنبه 7 دی 1388- شماره 19544
 


سیدحسن نصرالله: قیام امام حسین(ع) برای حفظ اسلام بود نه قدرت

سیدحسن نصرالله: قیام امام حسین(ع) برای حفظ اسلام بود نه قدرت

دبیرکل حزب الله لبنان در شب عاشورای حسینی گفت، قیام امام حسین(ع) نبرد برای حفظ اسلام بود نه کسب قدرت و حکومت.
به گزارش خبرگزاری فارس به نقل از پایگاه خبری «المنار»، سید«حسن نصرالله»، در سخنرانی خود به مناسبت شب دهم محرم در مجمع «سیدالشهداء» در «الرویس» در حومه جنوبی بیروت تاکید کرد: امام حسین(ع) به ما می آموزد هنگامی که پای واجب الهی و مسئولیت ما در قبال اسلام، مقدسات و وطن هایمان به میان می آید، باید از جان خود بگذریم و آن را فدا کنیم.
وی خطاب به توده مردم، علماء و نخبگان مقاومت که در طول دهه های متعدد از مقاومت حمایت کرده اند، گفت: من در مقابل جهانیان گواهی می دهم که شما حقیقتاً دوستداران و عاشقان وفادار، بااخلاص و صادق «اباعبدالله الحسین» هستید.
سیدحسن نصرالله افزود: رمز قدرت و قوت ما چه زمانی که سلاح نداشتیم و چه اکنون که سلاح داریم همین روحیه حسینی است. با چنین روحیه ای سلاح مقاومت دارای معنا، مفهوم و ماهیت دیگری خواهد بود.
وی تصریح کرد: در سال 60 هجری نظام ارزش های اسلامی از بین رفته بود و مردم عادی، اهل بیت رسول الله(ص)، مسجد پیام اکرم، کعبه و خانه خدا در امان نبودند و حکومت هیچ حرمتی برای آنها قائل نبود. این وضعیت تا سالهای 61، 62 و 63 هجری همچنان وجود داشت. حاکم وقت نیز اصول، مفاهیم و ارزش ها و معیارهای اسلامی و سنت را نادیده می گرفت و تلاش می کرد تا با تغییر آنها امت اسلام را به سوی جاهلیت نخستین بازگرداند لذا به محو و نابودی تمام نمادهای دین ]اسلام[ و نقاط قوت آن کمر بست.
سیدحسن نصرالله در بخش دیگری از سخنانش ضمن تبریک عید میلاد مسیح، یهودیان را عامل توطئه علیه مسیحیان دانست.
وی اظهار داشت، مسیح دارای معجزه، دعوت، سیرت و جهاد بود و کسانی که در برابر مسیح ایستادند و با وی دشمنی کرده و او را متهم کرده و بر علیه وی توطئه کردند یهودیان بودند.
وی تاکید کرد که مسیح نعمتی برای مردمی بود که به معجزات و کرامتش نیاز داشتند، اما مشکل اصلی از سوی نخبگان دینی، سیاسی و ثروتمندان بود که یهود را ایجاد کردند و دعوت مسیح را تهدیدی برای خود، امتیازاتشان، موقعیت و رهبری خود دیدند که تهدیدی واقعی برای آنها محسوب می شد، بنابراین به مبارزه با او پرداختند.
سیدحسن نصرالله افزود: مسیح(ع) سرقت های این نخبگان، رهبری دروغین آنها و سوء استفاده ای که از مردم می کردند، مشخص کرد به همین جهت به شدت با او مقابله کردند.
وی به این نکته اشاره کرد که مسئولان امر وظیفه بزرگی را بر دوش دارند، زیرا مردم در پشت آنها حرکت می کنند.دبیرکل حزب الله لبنان در سالروز حمله رژیم صهیونیستی به غزه گفت که دفاع از فلسطین از طریق اشک ریختن در برابر کانال های تلویزیون امکان پذیر نیست.
دبیرکل حزب الله گفت: ما معنای تظاهرات مردم در کشورهای عربی برای خود را می دانیم و این مسئله اراده ما را تقویت می کند.
وی افزود: اینک یک سال از جنگ غزه می گذرد و جهان درباره محاصره غزه سکوت کرده است و مانع این می شود که مردم خانه های خود را بازسازی کند و در حالی که ساکنان این منطقه در خانه های نایلونی زندگی می کنند، جهان در برابر این حقیقت سکوت کرده است.
سیدحسن نصرالله از مردم کشورهای عربی خواست تا منطق ناامیدی و شکست را نپذیرفته و در برابر خطای مسئولان سکوت نکنند.
وی با بیان اینکه «آمریکا در پس ظاهری آراسته و دیپلماتیک پنهان شده» بمباران «هیروشیما» را نشانه ای برای آیندگان دانست که اعمال آمریکا را تبیین می کند.
دبیرکل حزب الله لبنان تصریح کرد، طمع های آمریکا در منطقه بسیار است و آنها برای کمک به مردم نیامده اند، بلکه به دنبال محکم کردن پایه های قدرت خود در دنیا از نفت و غیره هستند و مردم آمریکا نیز قربانی حاکمان خود هستند و نسبت فقر در شهرهای آمریکا افزایش یافته است.

 

منبع : کیهان دوشنبه 7 دی 1388- شماره 19544
 


وزیر دفاع لبنان: مقاومت در خانه هر لبنانی حضور دارد

وزیر دفاع لبنان: مقاومت در خانه هر لبنانی حضور دارد

وزیر دفاع لبنان گفت: مقاومت در خانه هر لبنانی حضور دارد و چشم پوشی از آن امکان پذیر نیست.
به گزارش خبرگزاری جمهوری اسلامی، «الیاس المر» در جریان دیدار از مقر مرکزی نیروهای پاسدار صلح سازمان ملل (یونیفیل) در جنوب لبنان و گفت وگو با ژنرال «کلا ودیو گراسنیانو» اظهار داشت: حزب الله جزء لاینفک کابینه دولت است و ما پای بند برنامه های کاری دولت، بدون هرگونه ملاحظه ای هستیم.
وی افزود: در بیانیه کاری دولت به معادله همکاری مقاومت و مردم و ارتش در دفاع از لبنان تاکید شده است چرا که در صورت حمله مجدد اسرائیل به لبنان مسئولیت دفاع از خاک کشور به عهده هر سه رکن اساسی یعنی مردم، ارتش و حزب الله است.
در همین رابطه، «شیخ نعیم قاسم» معاون دبیر کل حزب الله نیز گفت: مقاومت نعمت آزادی سرزمین و ایجاد ثبات داخلی و خارجی را به میهن تقدیم کرده است. وی افزود: اسرائیل به قدری گستاخ شده که حتی از تجارت اعضای بدن هم فروگذاری نمی کند و ثابت شده است که این رژیم هزاران انسان کشورهای دیگر را گرفته و اقدام به قطع اعضای بدن آنها کرده است.
شیخ نعیم قاسم تصریح کرده این رژیم با حمایت های سیاسی و مالی، همچون وبایی به جان انسان های بی گناه افتاده است.
وی خاطرنشان کرد: امام خمینی (ره) خیلی زود این غده سرطانی را تشخیص داد و فرمود اسرائیل باید از بین برود، معنای این کلام این است که ما در برابر استکبار قرار گرفته ایم که مثل سرطان تلاش دارد در دل امت جا کند و بر ما چیره گردد و اقتدار ما را بر هم بزند.
معاون دبیر کل حزب الله تاکید کرد: آمریکا و قدرت های استکباری تلاش دارند به هر وسیله صدای حق و عدالت خواهی را خاموش کنند و در همین راستا تیرهای خود را به سوی حزب الله نشانه رفته اند، چرا که مقاومت نیرنگ آنان را نقش بر آب و به جهانیان ثابت کرده است که عدالت و انسان دوستی برای این رژیم مفهومی ندارد. وی افزود: مقاومت لبنان اسرائیل را سخت در تنگنا قرار داده و آزادی سرزمین لبنان و ثبات سیاسی داخلی و خارجی امروز نتیجه ایثارگری ها و جانبازی های مقاومت است.
هاشم صفی الدین رئیس شورای اجرایی حزب الله نیز گفت: اسرائیل همواره در کمین است تا وحدت سیاسی و نقاط قوت لبنان را هدف قرار دهد.

 

منبع : کیهان پنجشنبه 3 دی 1388- شماره 19543
 


صهیونیست ها بابانوئل ها را کتک زدند

صهیونیست ها بابانوئل ها را کتک زدند

صهیونیست های اشغالگر قدس در آستانه سال نو مسیحی، به جان بابا نوئل ها افتادند.
به گزارش خبرگزاری ها، رژیم اشغالگر قدس در آستانه سال نو مسیحی، از برگزاری مراسم اعیاد مسیحیان جلوگیری و به دستور شورای مرکزی خاخام ها، نصب هرگونه تابلو و درخت کاج را در هتل ها و رستوران ها ممنوع کرده است.
این موضوع که خشم مسیحیان و واتیکان را برانگیخته، موجب اعتراض بسیاری از مسیحیان در اسرائیل شده است و بر این اساس برخوردهای خشونت باری از سوی سربازان رژیم صهیونیستی با مسیحیانی که برای شرکت در جشن های سال نو مسیحی به سرزمین های اشغالی آمده اند، صورت گرفته است. واتیکان نیز در اعتراض به این اقدام رژیم صهیونیستی، خواستار توضیح وزارت خارجه اسرائیل در برخورد با بابانوئل ها و ممانعت از مراسم جشن های سال نو مسیحی در سرزمین های اشغالی شده است.

 

منبع : کیهان پنجشنبه 3 دی 1388- شماره 19543